Anmeldelse af SIMMS Flyweight vadestøvle

Simms Flyweight Boot vadestøvle er bygget til saltvand og til lystfiskere der ikke er bange for at gå langt og fiske hele dagen igennem.

Indeholder Sponseret indhold

Denne nye Flyweight støvle fra Simms slår alt andet jeg tidligere har prøvet at løbe rundt i på kysten – fjeldet eller ved åen. Støvlen minder mest af alt om en super let vandrestøvle, men skindet bedrager dig og det er meningen!

Det er absolut ikke en vandrestøvle, men en vadestøvle til lystfiskeren der indeholder de samme vigtige ergonomiske fordele som der kræves til en god vandrestøvle.

Den skal være ergonomisk korrekt udformet, så du støttes godt under din svang , når du skal gå mange kilometer i vanskelige og til tider glatte elementer. Din fod skal sidde perfekt, når du står og går på glatte sten på kysten for kort tid efter at kravle op eller ned af en mudderet skrænt på kysten eller ved det hemmelige spot i åen.

Fleksibiliteten i Simms Flyweight vadestøven giver et godt greb i underlaget og du mærker tydeligt underlaget i din fod, uden du dog får unødvendige belastninger i form af stød og tryk i foden. Simms har med Flyweight støvlen i mine øje skabt, den perfekte vadestøvle til lystfiskeren – altså hvis du er typen der går meget og vil have en perfekt pasform og føling med det underlag du fisker på.

Simms Flyweight er konstrueret i åndbart materiale på den øvre del og tilsat slidstærkt materiale på alle de udsatte steder, så den kan tåle at blive brugt. Den er godkendt af mig til saltvand, da man har fjernet de normale vendinger, der altid tæres op af saltvand og erstattet dem med kraftige vævet vendinger.

Det betyder at når du blot skyller din støvle efter fiskeri i saltvand, så vil støvle holde langt længere end du tidligere har oplevet. Hvis du ikke skyller den, så vil der opstå saltaflejringer på vadestøvlens åndbare materiale (kosmetisk) træls vil jeg kalde det, men støvlen kan holde til det og det er det vigtigste. Mit råd er derfor altid at skylle den, så den fremstår flot og lækker – For det er Simms Flyweight vadestøvlen og det vil være synd at misligholde så godt et produkt.

Hvis du vil være hurtig og først fremme ved fiskevandet, så kommer du ikke uden om denne vadedestøvle fra Simms.

Flyweight er super let og vejer kun 1100 gram for et par i str 10 , så skal du rejse og har behov for at minimere din vægt, så kommer du ikke uden om denne nye støvle. Vibramsålen er slidstærk og klargjort til montering af Studs/spikes, så du opnår det ultimative vejgreb på din fisketur.

Da støvlen er lav og let, vil du ikke have en stærk støtte om din ankel,  som de høje vadestøvler ofte har – de er til gengæld stive og klosende at gå i.

Simms Flyweight har vundet mit hjerte og jeg ser frem til mange ture og oplevelser sammen med min nye vadestøvler.

Simms Flyweight er den hurtigste vadestøvle, se vores hastighedstest i denne film!

En Kommentar

  1. Mikael

    Too bad they didn’t make them compatible with the cleats (only studs) :/ With that fixed they will replace my perfectly fine but slightly heavier Vapors 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mail adresse vises ikke. Krævede felter er markeret *

Du kan bruge HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.