SIMMS G4 PRO SLINGPACK. e1489692074458

SIMMS G4 PRO SLING PACK

Simms G4 Pro Sling Pack er den nye og stærkt forbedret udgave for 2017 sæsonen

“Sponsoreret indlæg”

Du har sikkert en nuværende Sling Pack , som du i bund og grund er rigtigt glad for, men du oplever også nogle trælse problemer.

Disse problemer kommer altid når du er ude i hårdt vejr og store bølger eller på de dage , hvor regnen bare vælter ned over dig og din Sling Pack. Din nuværende Sling Pack bliver nemlig våd og gennemblødt og alt dit grej i tasken bliver totalt vådt.

Du har altså en sling pack som ikke fungere optimalt og efter hensigten, hvis du altså er den type der ikke er bange for at blive lidt våd derude ved fiskevandet.

Denne nye Simms G4 pro Sling Pack er med sit vandafvisende 4000 DWR coating 100 % vandafvisende og det samme er samtlige lynlåse på tasken. Det betyder at uanset hvilket vejr du opholder dig i , så forbliver alt dit grej tørt hele dagen. Slut med våde og vandfyldte lommer og æsker i tasken , fordi du vadede lidt for dybt , eller at den store bølge hamrede ind over dig.

Tasken er monteret mere vertikalt end andre modeller og det giver ekstra bevægelsefrihed imellem dine skulder og du opnår derfor ekstra frihed under dit fiskeri.

SIMMS_G4_PRO_SLINGPACK

Gennemgang af Simms G4 Pro Sling Pack features

 • Bagsiden har påmonteret formpresset skum , så du ikke mærker æsker med m.m på ryggen når du bruger tasken
 • Kraftigere bæresele, med mesh net for ventilation på varme dage.
 • Mulighed for påmontering af retractors på  remmen , for optimal arbejdsstation under pressede situationer.
 • Formpresset frontlomme med  forfangsholder-flaskeholder-2 lommer til forfangspoler+ smart retractor station til lineklipper
 • Det store rum har 4 store mesh net til forfangsspoler + 2 lynlåselommer 1 mindre + et meget stort rum.
 • Det store rum har plads til den tredie  smarte retractor station til lineklipper eller andet værktøj
 • Indvendig flaskeholder til øl-vanddunk eller kaffekanden.
 • Alle clips er kraftige og nemme at betjene med selv kolde finger.
 • Lynlåse på den udvendige side er monteret med elastiske D-rings finger stropper for optimeret betjening.
 • Udvendig stangholder
 • 2 udvendige platforme til velcro ophæng af forfangspoler – fluer m.m

Simms G4 Sling Pack er med dette indhold af features perfekt til alle lystfiskere, der vil have styr på alt sit grej på turen 365 dage om året. 

Denne nye Sling Pack er med sin inddeling og konstruktion , så gennemtænkt og godt bygget at den giver dig følelsen af ,at kunne have dobbelt så meget med end i andre Sling Packs. Den giver dig altså meget mere plads til grej eller pladsen til ,at kunne holde dine ting organiseret  med plads til at stikke hænderne ned uden at du kommer til at føle dig klemt nede i tasken.

Nu er en stor Sling Pack ikke det smarteste , men her kommer Simms G4 pro udgaven til sin ret , for den fylder ikke mere end de andre , når du har den hængende på ryggen eller foran dig , når du skal skifte forfang – blink eller fluer.

Den findes i 2 farver 

Sling Packen findes i en sort og grå udgave som efter min personlige mening ikke er de flotteste og lækreste nuancer til en så synlig Sling Pack.

Anmeldelsen i bund og grund

Kan man som jeg se bort fra farverne og nyde en funktionel og genenmtænkt Sling Pack fra Simms , så får du en oplevelse af at køre rundt i din drømmebil hele dagen 365 dage om året med vand til livet.

Jeg kan intet udsætte på denne Simms G4 Pro Sling Pack og en fisketur til Bornholm i storm og store bølger  viste ,at tasken er beregnet til dem som ikke står tilbage for stiv kuling – store bølger og våde dønninger.

Har du også lysten til få den ultimative Sling Pack som er 100 % vandafvisende , så kan du købe den lige her 

SIMMS G4 PRO SLING PACK

Hvis du ikke ved hvordan en Sling Pack fungerer, så se denne lidt ældre film hvor Claus Eriksen viser hvordan den bruges.

2 kommentarer

 1. Martin

  Har luret på den nye sling pack, kunne godt bruge det vandafvisende, det der afholdte mig fra at købe den, er at Simms har fjernet lommen mellem “værkstedet” og det store rum. Den manglende lomme, bruger jeg i dag til min flueæske, og bliver rigtig svær at undvære.

 2. Niklas Albrechtsen

  Hej Martin
  Jeg tror jeg forstår hvad du mener 😉 , men prøv at tage alt dit nuværende indhold med ind i en butik.
  Prøv herefter at få det sat over i den nye G4 Pro Sling Pack , så lover jeg dig at du ikke mangler noget ..!
  Hilsen Niklas
  Seatrout Guide Fyn

Skriv en kommentar

Din e-mail adresse vises ikke. Krævede felter er markeret *

Du kan bruge HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.