image e1435002467169

Dansk sommer med skyer, regn, lave temperatur og en vandtemperatur der ligger på ca 14 grader. Mine nat ture lader vente lidt på sig endnu. Mine ture om natten består stort set af en gang fodring af børnene, godnatlæsning og så ellers afsted på kysten.

9 ud af 10 gange har jeg min sovepose med til en enkelt time eller to om natten. Før i tiden var det intet problem at kører igennem en hel nat uden søvn, sætte sig ind i bilen og så en kører tur hjem på 30 min. Jeg lader nu fornuften og sikkerheden, komme i første række inden uheldet er ude, så derfor har jeg altid min sovepose med på mine lange natture, så jeg også er nogenlunde frisk når jeg næste dag kommer hjem med morgenbrød til familien. 🙂

Sovepose og Natfiskeri sammen med havørreder

 

image-e1435002467169-768x1024
En smuk sol nedgang

Noget af det jeg elsker mest ved mit kystfluefiskeri er disse nat turer.

 

Man ankommer til kysten sent på aftenen, får solnedgangen med, gerne et par fisk inden, 😉 fisker ind i mørket med min hjemmebundet sorte Pattegris og et par selvlysende perler foran. Det rene gift om natten…!

Godt inde i mørket og natten, når man bliver kold og trænger til et hvil, er det her soveposen er verdensklasse at have med😴😴

En enkelt time eller to og man er klar igen med fornyet energi, til endnu en natur oplevelse, nemlig solopgangen.

At se solopgangen efter en mørk og kold nat, og mærke hvordan solen varmer ens krop……. Det er efter sådanne oplevelser i naturen, at man virkelig mærker man er i live og skal huske at nyde det! Og glem ikke at morgen fiskeriet også kan kaste gode fisk af sig.

odden3 764x1024
Havørreden her huggede ved sol opgang

Så kom endelig med noget mere varme, så vi rigtigt kan få dyrket dette fantastiske fiskeri.

 

Til vores læsere som overvejer en sommerferie på den Sjællandske ø , hvor der er mulighed for meget store Havørreder, er der her 7 stk. nat pladser som er besøget værd, når familien eller vennerne sover, efter en god aften ved grillen 🙂

 

K&B til jer alle derude i mørket🎏

Thomas

(Pas på i ikke falder over mig i mørket, når jeg ligger i min sovepose) 😀

Skriv en kommentar

Din e-mail adresse vises ikke. Krævede felter er markeret *

Du kan bruge HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.