odden2

Sultne fisk på Enebærodde, som virkelig var SULTNE.

odden2

 

Mavesækken indeholdt 2 stk. tobis 1 stk sild og sørme om der ikke også befandt sig en lille yngel i sækken på den. Sagde i sulten????

Ruben, Ejnar og jeg, var med Nordfyns sportsfiskerklub på Martinegården, i forlænget Weekend.

Vi var ca. 14 mand af sted, og der blev fisket godt igennem fra alle mand.

Turen til Martinegården er en fast tur vi har 2 gange om året, forår/efterår og det er en tur hvor der virkelig bliver hygget, med god mad, vin, Whisky, fiskehistorier osv.

 

Den gamle gård er jo virkelig en perle af sig selv for os naturelsker, og lystfisker. Der er ingen elektricitet, så alt foregår på den gamle måde med gas, dog er der WC, koldt og varmt vand.

 

Der blev fisket fra tidlig tidlig morgen, til sen aften. Og der var løbene fisk hele dagen igennem, men ikke helt den størrelse på alle håbede på.

John fik dog denne flotte, tykke hø på de 60 cm fanget på en tobis, og så i høj solskin midt på dagen.

odden1

 

Jeg selv havde en lidt anden plan en de andre, og holdt lidt igen med whiskyen, så jeg kunne snige mig af sted lidt over kl.24.

Målet var fyret, for at dyrke natfiskeriet.

 

Ankom til fyret omkring kl. 00.30, var top tunet til at fiske og give den max gas hele natten igennem. Der gik ikke længe før der var kontakt med fisk, men igen ikke den 3+ som jeg virkelig kæmper så meget for. Nå men 2 hurtige på 40-45cm, som fik deres frihed igen og vupti……. Ja man skulle tro at de svømmede ud og sladrede til alle de andre, at der stod en tosse i buldrende mørke, som de skulle holde sig langt fra.

Jeg lod dog mærke til at strømmen gik i sig selv og ”lampen” (Månen) lyste godt op nu, og var nok en af de grunde til at det døde hen…?

Jeg kunne nu godt mærke den gode vin og det whisky der var blevet indtaget, så jeg havde åbenbart ikke holdt helt så meget igen, at jeg kunne køre på hele natten igennem.

Jeg lagde mig derfor op, for at få et par timer på øjet og der gik ikke lang tid før jeg var faldet hen.

Dem der dyrker natfiskeriet og kan finde på at tage sig en lur i løbet af natten, kender nok også det med at man vågner ved at man fryser som en i h…… og det var lige præcis det jeg gjorde, fy for pokker det var koldt og så gælder det ellers bare med at få pisket noget vand igennem, så man kan få varmen igen og helst med en fisk!!!

Der var nu vandskrifte og alt spillede max, men ingen fisk ved fyret. Så fisker stille og roligt tilbage mod Martinegården. Jeg kunne nu se at der var nogle af de andre, som var hoppet i wadersne og kommet til vandkanten. Den første jeg støder på var Steen, som havde travlt med at komme op på hans hjørne, de næste 2 var Ruben og Ejnar som gik 100meter længere nede ad kysten. Jeg går ud mellem dem og Steen og NU skete der noget.

Fisk sprang langt ude, men kom tættere og tættere på.Lige pludselig suste de rundt lige foran snotten på mig. Jeg ligger linen ud 20 gange lige i bøtten på dem, men de er kun lige henne for at nappe i den og så lige for at følge med helt ind, og sige go´dag. Hmmm, 3-4 flueskift, (uv-pattegris) hurtigt indtræk med de lange stop og BANG, nu sad den der, og en ganske fin fisk kunne jeg mærke. Steen kom ned til mig, og vi kunne sammen lande, en flot blank skønhed på 56cm.

odden3

Vi begge skynder os at få lagt linen ud igen, og der gik ikke længe før der igen, var flex på min fluekæp. Endnu en fisk på omkring de 55cm og igen med kæppen op under armen, hurtig indtræk, laaange stop og bang, men en slank udgave, så den fik sin frihed igen.

Dejlig Dejlig weekend på Enebærodde men masser af hygge og sultne fisk.

 

K&B

Thomas Larsen

 

 

2 kommentarer

  1. Mads Schmidt

    Flot Rapport!

  2. Niklas Albrechtsen

    Sultne fisk og whisky er en god kombination 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mail adresse vises ikke. Krævede felter er markeret *

Du kan bruge HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.