SIMMS DRY CREEK Z – SLING PACK

SIMMS DRY CREEK Z  SLING PACK

“Sponsoreret indlæg”

Nu har jeg brugt sling packs i mere end 5 år og jeg har aldrig fortrudt mit skifte til dette produkt..

Jeg har nydt hvert eneste øjeblik jeg har haft den på og  under alle tænkelige forhold lige fra laksefiskeri til mit fiskeri på kysten, så har min sling pack været min tro følgesvend…

Eller det vil sige lige indtil Simms kom med deres model SIMMS DRY CREEK Z – SLING PACK, som i den grad har ramt loftet for sling packs på markedet. Alle andre ” normale ” modeller virker som de skal og de sidder perfekt både foran og bag på under dit fiskeri. Meeeeeen

De er på ingen måde vandtætte…..( kæmpe minus når det regner eller når man flyver rundt i store bølger på kysten) 

SIMMS DRY CREEK Z  SLING PACK

Men med SIMMS DRY CREEK Z  SLING PACK er du 100 % sikker på at holde alt vand væk fra dit udstyr, når du har lukket tasken .

Tasken er bygget i et kraftigt vandtæt og meget slidstærkt materiale, som er påført en måske lidt for stor lynlås, men hvad gør det når du kan stole på, at den holder vandet væk fra indersiden af tasken.

Der ligger i tasken en lille tube silikone ,som skal påføres lynlåsen for at gøre den lettere at åbne og lukke og sikre at vandet bliver væk fra taskens hulrum.

Lynlåsen er monteret med en ” T” strop der gør det nemmere at benytte den kraftige lynlås og som skal sikres i den lille holder, når tasken skal være lukket og være i vandtæt tilstand. Jeg har ikke selv oplevet at lynlåsen har åbnet sig , men muligheden for dette forsvinder helt når man låser “T” stroppen fast i den lille holder, som sidder for enden af tasken.

Indvendigt i tasken er der en lille lomme til f.eks forfang og telefon og så har du ellers ” bare” et stort vandtæt rum for resten. Her kan du som jeg ligge dit spejlrefleks kamera til mange tusinde kr eller andre ting du ikke vil have skal blive våde.

Den taske holder alt vand væk ( husk at smøre lynlåsen ) engang imellem for at forlænge holdbarhede på produktet og ikke mindst for at holde alt vand væk …..

SIMMS DRY CREEK Z – SLING PACK

Skulle man komme med en lille kritik af dette ” vidunderprodukt” så skulle det være at det store opbevaringsrum godt kunne være delt med en rumdeler, som man f.eks ser i alle de ikke vandtætte sling packs. Det betyder at alt ikke ligger og roder rundt i det store rum , men at man kan opdele hvordan man opbevare sine ting i tasken.

Jeg har altid kaffe med på fisketuren, men har bare ikke lyst til at mit kamera skal udsættes for en dryppende utæt termokande eller blive ridset af minde flueæsker mm..

Men alt i alt en kæmpe fornøjelse at benytte en taske man kan stole på og som holder vandet væk, uanset om man vader dybt- falder eller står i silende regn dagen lang.

Jeg giver den 4 fisk ud af 5 mulige…..!!!!

Havde der være rumdeler i taskens store rum så havde den fået alle 5 fisk..

SIMMS DRY CREEK Z SLING PACK

Se filmen hvor jeg tester tasken under vand… 

Ingen tvivl om at du kommer til at se meget mere til mig og min SIMMS DRY CREEK Z  SLING PACK

Har du lyst eller samme vandtætte behov som jeg, så kan du købe den lige her

Hilsen 

Niklas 

SeatroutGuideFyn

Skriv en kommentar

Din e-mail adresse vises ikke. Krævede felter er markeret *

Du kan bruge HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.