SIMMS QUICK LANYARD- KEYHANGER

SIMMS QUICK LANYARD- KEYHANGER

“Sponsoreret indlæg”

Små vigtige og uundværlige ting får jeg aldrig nok af i mit fiskeri og netop i denne kategori passer Simms quick lanyard keyhangeren perfekt ind.

Der findes tusindvis af keyhangers og næsten alle firmaer med sans for ” gratis reklame” har sådan en med firmaets eget logo på. De kan alle bruges til forskellige ting , men kun en ting af gangen kan der være koblet på keyhangeren.

 

Men på Simms quick lanyard keyhanger er det en helt anden ting de har haft i tankerne , da de udviklede dette lille lækre stykke superværktøj , eller som jeg kalder det – legetøj til grejtosser som mig selv.

Faktisk så gør Simms ikke specielt meget ud af at synliggøre sit logo på stoffet af keyhangeren , som alle andre firmaer ellers  gør, men de har diskret sat fine loger på der ikke syner for meget.

Hvad har Simms så gjort anderledes med deres nye Simms quick lanyard keyhangeren…?

Som noget af det første, så har de har forberedt muligheden for, at montere en retractor som kan holde styr på lineklipperen eller andet som skal være ekstra tilgængeligt hele tiden…

 

SIMMS QUICK LANYARD- KEYHANGER

SIMMS QUICK LANYARD- KEYHANGER

Keyhangeren er udstyret med en kraftig magnet der via et kliksystem , holder emnet fast og netop kliksystemet gør at du hurtigt kan skifte dine dele ud på keyhangeren fra Simms.

  • Forfangspole holder

 

  • Clips der kan udskifte og holde alle mulige værktøjer på plads

 

  • Bælte spænde så du kan montre værktøj på f.eks en anden taske

 

  • Flaskeholder – f.eks linedressing eller flydemiddel

Alt i alt så får du et rigtigt godt stykke værktøj , som kan tilpasses enhver fiskesituation du måtte have lyst til.

Jeg bruger min egen SIMMS QUICK LANYARD- KEYHANGER som holder til lineklipper og til min Walkie, som jeg er begyndt at bruge blandt mine fiskevenner og ikke mindst når jeg guider kunder på fisketure.

Det er så nemt at kalde dem op om et eventuelt pladsskift eller hvis du skal have hjælp til at få taget et billede.

Hvorfor rode rundt i lommen efter en mobil når du kan have en walkie hængende, som du lynhurtigt kan trykke på..?

 

Du kan tilkøbe flere af de samme dele , hvis du vil udbygge dine muligheder til dit fiskeri , så skal du bare huske at tage det rigtige gear med på den fisketur du er på vej til …

 

Jeg kunne fortælle meget mere om denne keyhanger fra simms , men prøv at se den lille film jeg har lavet , så tror jeg du med sikkerhed forstår , hvorfor du selv må eje en SIMMS QUICK LANYARD- KEYHANGER til dit fiskeri.

 

Prisen burde nu heller ikke skræmme nogen ,så køb den her når du har set min lille film 

 

Hilsen Niklas Albrechtsen 

 

Skriv en kommentar

Din e-mail adresse vises ikke. Krævede felter er markeret *

Du kan bruge HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.