Simms waypoint backpack 1200x800

Simms Waypoints Backpack

“Sponsoreret indlæg”

SeatroutGuideFyn  har haft den udsøgte fornøjelse at teste og lave en grejanmeldelse på denne rygsæk fra Simms som findes i 2 forskellige størrelser og  farver. Den findes i farven sand og blå  samt 20 L og en 30 L udgave..

Jeg blev udstyret med modellen 20 L “small” som efter min mening er den ultimative rygsæk til lystfiskeren, der vil på dagsture med fuld bagage.

Der er 2 funktioner der gør denne Simms Waypoints Backpack meget bedre end alle andre rygsæk modeller jeg tidligere har set og prøvet.

SIMMS WAYPOINTS BACKPACK

Sling Pack Funktion

Den første funktion der gør denne rygsæk helt og aldeles bedre end de andre rygsække er, at du kan betjene denne Simms Waypoints Backpack som en sling pack når du står ude i vandet , eller langs åen og har behov for noget i tasken.Hvis du skal bruge noget fra det store rum, så smider du tasken om foran og lyner den store lomme op til taskens primære rum. De smarte og slidstærke gummiringe der sidder på alle lynlåse, gør det super nemt at lukke og åbne tasken .

Stangholderen

Den næste funktion er unden tvivl nytænkende og er med til at hive denne rygsæk helt op i toppen af ligaen for rygsække, der skal bruges til praktisk fiskeri med fuld bagage.

Simms har monteret en lomme centret midt på tasken som kan indeholde et stangrør eller en 3-4 delt reservestang , uden at den sidder i vejen, når du fisker løs ved åen eller på kysten. At fiske med den ekstra stang her har absolut ingen betydning for dine kast og du kommer aldrig til at komme i karambolage med den ekstra stang , når den er placeret her.

Du kan stadig montere flere stænger på siden , hvor du også kan opbevare drikkelse , men så kommer de sidemonterede stænger i karambolage med dine kast.

Nu har jeg gået en hel dag ved Skjern Å + nogle lange dagsture på kysten og fisket med en ekstra stang siddende centreret og det er gået 100% problemfrit hele dagen igennem.

Tasken har flere brugbare rum der holder styr på dine grejæsker -kamera -drikkelse og det ekstra tøj til turen..

Alt i alt en taske der er værd at købe , når du søger en taske hvor du skal have en ekstra stang med dig på fisketuren. Den løser alle tidligere problemer og du får tilmed en rygstøtte der giver dig optimale betingelser for en dagstur , uden smerter i ryg eller skulder.

OBS på størrelsen 

Jeg kunne sagtens have alt mit udstyr i den lille model , men med mit spejlrefleks kamera gav den 20 L model lidt problemer. Det var simpelthen lidt for snævert at få placeret rigtigt og endnu værre at få ud igen. Den store 30 L model løser dette problem hvis du skal have plads til det helt store kamera også.

Taskens mål og vægt 

Vægt: 765 gram

Mål: 60 x 28 x 15 cm. – 20 Liters

SIMMS WAYPOINTS BACKPACK

 

 

Hvorfor får tasken ikke den sidste fisk i min anmeldelse…?

Det gør den ikke af den eneste grund at taskens stof kun er vandavisende ( det betyder mindre regnbyger )

Hvis Simms ville have haft min sidste fisk i min ellers kun positive anmeldelse , så skulle der være indbygget et regnslag som man kunne trække ud over tasken, når der kom meget vand ned..

Det havde være nemt at indbygge i den lille top lommen på rygsækken .

Men selvom denne lille detalje mangler, så er tasken hver en krone værd og jeg glæder mig til at bruge min egen Simms Waypoints Backpack meget mere i fremtiden..

 

Du kan bestille din egen Simms Waypoints Backpack lige her 

 

Hilsen Niklas Albrechtsen

Skriv en kommentar

Din e-mail adresse vises ikke. Krævede felter er markeret *

Du kan bruge HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.